Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazma almak

Rüyada yazma almak

Rüyada yazma almak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, sorunlarının birken beş olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işaret eder.

Rüyada yazma almak gördüyseniz:

  • Sizden ilgi bekleyen kişiler zamanınızı ya da paranızı paylaşma konusundaki cömertliğinizden rahatsız olabilir.

Rüyada hediye yazma almak kötü günler geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada yazma yıkamak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı yazma almak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor yazma görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya yorulmaktadır.

Rüyada yazma yemeni görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yazma takmak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada el yazması kuran görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına inanılır.

Rüyada yazma yapmak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments