Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz deftere yazı yazmak

Rüyada beyaz deftere yazı yazmak

Rüyada beyaz deftere yazı yazmak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz deftere yazı yazmak gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir pozisyona ya da yola sokmamanızda fayda var.

Rüyada beyaz deftere yazı yazmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada deftere yazı yazdığını görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına yorulur.

Rüyada deftere yazı yazmak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, işiyle nam salacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine işarettir.

Rüyada beyaz bir kağıda yazı yazmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, ters giden işlerin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kağıda yazı yazmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kağıta yazı yazmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada deftere isim yazmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, üzüntü yaşamaya inanılır.

Rüyada yazılmış defter görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments