Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deftere yazı yazmak

Rüyada deftere yazı yazmak

Rüyada deftere yazı yazmak aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada deftere yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınız ya da akrabalarınız kendi kendileriyle çelişebilirler veya karşıt görüşleriyle huzurunuzu kaçırabilirler.

Rüyada deftere yazı yazdığını görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz deftere yazı yazmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, işlerinin açılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deftere yazı yazmak haberler alacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, kısmetli kapıların açılacağına delalet eder.

Rüyada deftere isim yazmak çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kazancın katbekat arttırılacağına tabir olunur.

Rüyada yazılmış defter görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada içi yazılı defter görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, bedeninin de iyileşeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yazılı defter görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, koyu sohbetler edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada daktiloda yazı yazmak güçsüz ve nefessiz kalacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments