Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavrusunu yiyen kedi görmek

Rüyada yavrusunu yiyen kedi görmek

Rüyada yavrusunu yiyen kedi görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, eğer işsizse iş bulacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre inanılır.

Rüyada yavrusunu yiyen kedi gördüyseniz:

  • Sizi sinirlendirmeye ya da manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada iki tane kedi yavrusu görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulur.

Rüyada yavru kedi beslediğini görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, eşinden yana huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada kedi yavrusu öldürmek her istediğini elde edeceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane yavru kedi görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada kedinin yavrularını görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına yorulur.

Rüyada yavru kediyi yakmak yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulur.

Rüyada siyah yavru kedi görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına yorulur.

Rüyada yavru kediyi öldürmek şeytana uyacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments