Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş tavuk ve pilav görmek

Rüyada pişmiş tavuk ve pilav görmek

Rüyada pişmiş tavuk ve pilav görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, edilen duaların tutacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk ve pilav gördüyseniz:

  • Dürüstlük temalı problemler veya sınırları ya da kuralları olmayan kişilerle biraraya gelmek hayatınızda istikrar sağlamanızı zorlaştırıyor.

Rüyada pişmiş tavuk ve pilav görmek işlerin çok iyiye gideceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş bulgur pilavı görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş pirinç pilavı görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine yorulur.

Rüyada pişmiş pilav görmek kişisel kavgaların son bulacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş et ve pilav görmek borç ödemeye, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş etli pilav görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, geçiminin güçleşeceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada pişmemiş pilav görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada pilav tavuk yemek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments