Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru martı görmek

Rüyada yavru martı görmek

Rüyada yavru martı görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Rüyada yavru martı gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttırıcı veya daha keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada martı yavrusu görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, büyük işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru martı görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına delalettir.

Rüyada martı sesi duymak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada martı yakalamak hasretlerin biteceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada evde martı görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, malının ve kazancının tam olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada martı ve deniz görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret eder.

Rüyada beyaz martı görmek umutlarının kırılacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments