Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada martı yakalamak

Rüyada martı yakalamak

Rüyada martı yakalamak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, eğlence ve renk geleceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada martı yakalamak gördüyseniz:

  • Kolayca halledilemeyen bazı konuların ya da kendiliğinden gelmeyen tekliflerin, bireysel girişimleriniz sonucu elde edilmesi gerekebilir.

Rüyada martı yakalamak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde martı görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş martı görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, hasta ise bakacağına işaret eder.

Rüyada martılara simit atmak tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz martı görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada martı yavrusu görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, istihdam edeceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Rüyada martı pisliği görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada martı yumurtası görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, kendisini iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments