Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz martı görmek

Rüyada beyaz martı görmek

Rüyada beyaz martı görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, güzel işlere imza atacağına, huzursuzlukların son bulacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , kaderinin yüzüne güleceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz martı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.

Rüyada beyaz martı görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada beyaz martılar görmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına rivayet eder.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada martı sürüsü görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok martı görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine rivayet eder.

Rüyada büyük martı görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, harama göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü martı görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada martı eti yemek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments