Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde martı görmek

Rüyada evde martı görmek

Rüyada evde martı görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, hileye, fesada bulaşacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine tabir olunur.

Rüyada evde martı gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince büyük düşünmelisiniz.

Rüyada evde martı görmek yokluk çekeceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, stresinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada martılara simit atmak huzura ve esenliğe kavuşacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada martı sesi duymak ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına inanılır.

Rüyada martı sürüsü görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına inanılır.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hem ün sahibi olacağına yorulur.

Rüyada siyah martı görmek araba alınacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, düzeninin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada martı beslemek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada martı sevmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, önemli atılımlar yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments