Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru köpeğin ısırdığını görmek

Rüyada yavru köpeğin ısırdığını görmek

Rüyada yavru köpeğin ısırdığını görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, yaşama dört elle sarılacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru köpeğin ısırdığını gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Rüyada yavru köpeğin ısırdığını görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, üzüleceğine, yıkılacağına alamet eder.

Rüyada köpek yavrusunun ısırdığını görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına işaret eder.

Rüyada kedi yavrusunun ısırdığını görmek geçim derdi çekeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeklerin birbirini ısırdığını görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin birini ısırdığını görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu köpek ısırdığını görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada bir köpeğin ısırdığını görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, ne yöne gideceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada köpeğin kendini ısırdığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments