Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin kendini ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin kendini ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin kendini ısırdığını görmek rahat bir hayata kavuşacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada köpeğin kendini ısırdığını gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili sorumluluklarınıza odaklanmanızda fayda var.

Rüyada kendini köpek ısırdığını görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada köpek balığı ısırdığını görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sıkıntıya düşeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına delalet eder.

Rüyada köpeğin bacağını ısırdığını görmek daha güçlü bir hale geleceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada kolunu köpek ısırdığını görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine inanılır.

Rüyada kocasını köpek ısırdığını görmek şansın ve kısmetin açılacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağı köpek ısırmak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birini köpek ısırdığını görmek bedeninin şifa bulacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz köpeğin ısırdığını görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancının eksilmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments