Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin birini ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin birini ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin birini ısırdığını görmek haksızlık yapmayacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, başarısının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin birini ısırdığını gördüyseniz:

  • Elinizde iyi kartlar olması onları en iyi şekilde kullanacağınızı garanti edemez, sadece oyunu kolaylaştırabilir.

Rüyada siyah köpeğin ısırdığını görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine inanılır.

Rüyada köpeğin birini ısırdığını görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin köpeği ısırdığını görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, duygularının ön plana çıkacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin bacağını ısırdığını görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına işaret eder.

Rüyada bacağı köpek ısırmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin başkasını ısırdığını görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir köpeğin başkasını ısırdığını görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah köpek ısırmak işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments