Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kediye yemek vermek

Rüyada yavru kediye yemek vermek

Rüyada yavru kediye yemek vermek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, asil kimselerden çıkacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kediye yemek vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kendileri için iyi olabilecek şeyleri yapmaları konusunda zorlayabilirsiniz.

Rüyada yavru kediye yemek vermek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada kedi yavrusu yemek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, asla harama bulaşmayacağına işaret eder.

Rüyada yavru kedi yemek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada yavru kedi ölüsü görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet eder.

Rüyada kedi yavrusu almak dertleşerek moral bulacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru kedi sesi duymak eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada birden fazla kedi yavrusu görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş yavru kedi görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments