Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş yavru kedi görmek

Rüyada ölmüş yavru kedi görmek

Rüyada ölmüş yavru kedi görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş yavru kedi gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, maddi veya hukuki konuların detaylı şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada yavru van kedisi görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü yavru kediler görmek hayatın pahalılaşmasına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kedi yavrusu sevmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, planlı ve programlı davranacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kara kedi görmek bolluğa kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet eder.

Rüyada yavru kediye süt vermek büyük adımlar atılacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane yavru kedi görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yavru kedi öldüğünü görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çok pişmanlık duyacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi yavrusu beslemek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments