Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavrusu almak

Rüyada kedi yavrusu almak

Rüyada kedi yavrusu almak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına inanılır.

Rüyada kedi yavrusu almak gördüyseniz:

  • Belli bir kararı zorlamak ya da karar vermek için zorlanmak gerekmiyor.

Rüyada çok fazla yavru kedi görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde kedi ve yavrularını görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine delalettir.

Rüyada konuşan kedi yavrusu görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına inanılır.

Rüyada yavru kedi kurtarmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavruları görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz yavru kedi görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine yorulur.

Rüyada yavru kedi emzirmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kedi yavrusu görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments