Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavaş giden araba görmek

Rüyada yavaş giden araba görmek

Rüyada yavaş giden araba görmek başarısının yükseleceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, sosyal konumunun değişeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavaş giden araba gördüyseniz:

  • Arkadaşlıklarınızı güçlendirebilir, dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Rüyada yavaş giden araba görmek hayatının daha kolay olacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yavaş araba kullanmak hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavaş yürümek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, huzurunu yerine getireceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yavaş yavaş ölmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine inanılır.

Rüyada yavaş hareket etmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavaş koşmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yavaş abdest almak doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin yavaş yavaş yıkıldığını görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments