Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavaş abdest almak

Rüyada yavaş abdest almak

Rüyada yavaş abdest almak kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, parasının ve malının da artacağına alamet eder.

Rüyada yavaş abdest almak gördüyseniz:

  • İş yaşamınız, aşk hayatınız ya da evinizle ilgili konu ya da şartlar hakkında bazı pazarlıklar veya uzlaşılması gereken noktalar söz konusu olabilir.

Rüyada yavaş abdest almak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada yavaş araba kullanmak zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada evin yavaş yavaş yıkıldığını görmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalettir.

Rüyada yavaş yürümek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavaş giden araba görmek yeni siparişler alacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yavaş koşmak işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yavaş hareket etmek prestij kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada çok yavaş koşmak kırgınların barışacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, çevrenizden takdir görmeye işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments