Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavaş yürümek

Rüyada yavaş yürümek

Rüyada yavaş yürümek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine işaret eder.

Rüyada yavaş yürümek gördüyseniz:

  • Daha sonra da normal hayat akışınız içinde sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Rüyada yavaş yürümek işlerdeki verimin artacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavaş araba kullanmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavaş hareket etmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine inanılır.

Rüyada yavaş koşmak Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işarettir.

Rüyada çok yavaş koşmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı yavaş okumak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavaş yavaş ölmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavaş giden araba görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments