Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavaş hareket etmek

Rüyada yavaş hareket etmek

Rüyada yavaş hareket etmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, moralinin yükseleceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavaş hareket etmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hataları yüzünden zor durumda kalabilirsiniz, kayıp yaşamamak için ön tedbir almakta fayda var.

Rüyada yavaş hareket etmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına delalet eder.

Rüyada kuranı yavaş okumak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin yavaş yavaş yıkıldığını görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına yorulur.

Rüyada yavaş giden araba görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada yavaş koşmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına tabir olunur.

Rüyada yavaş araba kullanmak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavaş yürümek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çok yavaş koşmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments