Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavaş koşmak

Rüyada yavaş koşmak

Rüyada yavaş koşmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, amacına nail olacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada yavaş koşmak gördüyseniz:

  • Aslında görmezden gelinmesi gereken durumları detaylarına kadar ele alarak veya detayları öğrenmeye çalışarak hata yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada yavaş koşmak rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada çok yavaş koşmak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, herkesin desteğinin alınacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada yavaş hareket etmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada yavaş yavaş ölmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, düşmanına galip geleceğine delalet eder.

Rüyada kuranı yavaş okumak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yavaş yürümek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavaş giden araba görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, aşık olacağına işaret eder.

Rüyada evin yavaş yavaş yıkıldığını görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments