Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatıp uyumak

Rüyada yatıp uyumak

Rüyada yatıp uyumak eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına alamet eder.

Rüyada yatıp uyumak gördüyseniz:

  • Gerekli detayları gözden geçirerek çevrenizde gerçekte ne olup bittiği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Rüyada yatıp uyumak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz yatı görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine alamet eder.

Rüyada yere yatıp ağlamak moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatıya kalmak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yatıyor görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine inanılır.

Rüyada yerlere yatıp ağlamak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, uzaktan haberler işiteceğine, yeni mallara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini yatıyor görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatakta yatıyor görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments