Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yatıyor görmek

Rüyada birini yatıyor görmek

Rüyada birini yatıyor görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada birini yatıyor gördüyseniz:

  • Stratejinizi diğer tarafın hamlelerine göre ayarlamalısınız.

Rüyada deniz yatı görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada yatıp uyumak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada birini yatıyor görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatıya kalmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatakta yatıyor görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerlere yatıp ağlamak işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, ferahlığa çıkılacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatıyor görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada yatıyor olmak anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments