Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatıya kalmak

Rüyada yatıya kalmak

Rüyada yatıya kalmak hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yatıya kalmak gördüyseniz:

  • Daha sonra ise karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Rüyada yatıya kalmak rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta yatıyor görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, huzurlu günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada kendini hastanede yatıyor görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini yatıyor görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada yerlere yatıp ağlamak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada deniz yatı görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına delalet eder.

Rüyada yatıyor olmak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatıp uyumak tövbelerinin karşılık bulacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, huzurlu günler görüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments