Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatıyor görmek

Rüyada yatıyor görmek

Rüyada yatıyor görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kolaylık elde edeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatıyor gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada yere yatıp ağlamak geleceğinin mutlulukla dolacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada deniz yatı görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, çok para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada birini yatıyor görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada yatakta yatıyor görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine işarettir.

Rüyada kendini hastanede yatıyor görmek daha fazla gelir elde edeceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada yerlere yatıp ağlamak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara delalet eder.

Rüyada yatıp uyumak uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine delalettir.

Rüyada yatıya kalmak sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments