Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatan hasta görmek

Rüyada yatan hasta görmek

Rüyada yatan hasta görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına işaret eder.

Rüyada yatan hasta gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla şeyle ilgileniyor olabilirsiniz.

Rüyada hasta yatan kadın görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta yatan hasta görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede yatan hasta görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada hastanede hasta yattığını görmek kafasına göre birini bulacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada birini hasta yatarken görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta yattığını görmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Rüyada birinin hasta yattığını görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada hastayı yatarken görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments