Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta yattığını görmek

Rüyada hasta yattığını görmek

Rüyada hasta yattığını görmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta yattığını gördüyseniz:

  • Belli iş, plan, düzenleme, anlaşma veya ilişkilerden tam olarak ne istediğinizi belirlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada yatakta yatan hasta görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, yapılan çalışmaların heba olacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına tabir olunur.

Rüyada hasta yatan kadın görmek planlı ve programlı davranacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, tabiatı kötü olan kişiye delalet etmektedir.

Rüyada yatan hastanın yürüdüğünü görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada hasta yatan adam görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada hasta yattığını görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada hastanede yatan hasta görmek canının derdine düşeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına alamet eder.

Rüyada annesini hasta yatarken görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatan hasta görmek isminden sıkça söz ettireceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments