Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatan aslan görmek

Rüyada yatan aslan görmek

Rüyada yatan aslan görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, parasını dikkatli harcayacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına inanılır.

Rüyada yatan aslan gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmek size iyi gelebilir.

Rüyada aslanın yattığını görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine inanılır.

Rüyada yatan aslan görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada hesabına para yattığını görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına yorulur.

Rüyada devenin yattığını görmek muradın olacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada binanın yan yattığını görmek hak yolunu tutacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin dizinde yattığını görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasını yatarken görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sağlık içinde yaşanacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine inanılır.

Rüyada eşinin başkasıyla yattığını görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments