Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını yatarken görmek

Rüyada babasını yatarken görmek

Rüyada babasını yatarken görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, işlerinin de rast gideceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasını yatarken gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şekilde yaşamıyorsanız, yaşam tarzınızda gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada ölen babayı yatarken görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babasını yatarken görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, başarı kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş babayı yatarken görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babayı yatarken görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, bolluğun sürekli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın yattığını görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada anne babayı yatarken görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, şanssızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada babasını yatarken görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, makamının ve ününün artacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada eşinin hastanede yattığını görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments