Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin yattığını görmek

Rüyada devenin yattığını görmek

Rüyada devenin yattığını görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ruhen güzelleşeceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, ilişkilerin noktalanacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, bunalımlı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada devenin yattığını gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabiirsiniz.Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Rüyada devenin yattığını görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatan deve görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına işaret eder.

Rüyada yatan kişi görmek güzel günlerin sona ereceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle yattığını görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, büyük paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babayı yatarken görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada yere yatarak ağlamak onlarla gönül birliği edeceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada anneyi yatarken görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet eder.

Rüyada kardeşini yatarken görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, kazancın artmasına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments