Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatalak hasta olduğunu görmek

Rüyada yatalak hasta olduğunu görmek

Rüyada yatalak hasta olduğunu görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına inanılır.

Rüyada yatalak hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Her konuda iddialısınız.

Rüyada yatalak hasta bakmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yatalak hasta görmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, iflas edeceğine yorulur.

Rüyada yatalak hastayı iyileşmiş görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, kazançlı işler yapacağına delalettir.

Rüyada yatalak hastanın yürüdüğünü görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada yatalak hastayı ayakta görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta yatalak görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatalak hasta olduğunu görmek zor günler geçireceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatalak hastaya bakmak hakkaniyetine göre değer kazanacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments