Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatalak hasta görmek

Rüyada yatalak hasta görmek

Rüyada yatalak hasta görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalet eder.

Rüyada yatalak hasta gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptığı ya da düşündüğü şeyleri değiştirmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Rüyada yatalak hasta olmak kazancının da azalacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine inanılır.

Rüyada yatalak hastanın iyileştiğini görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatalak hasta görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yatalak hastayı ayakta görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına işarettir.

Rüyada hasta yatalak görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına rivayet eder.

Rüyada yatalak hasta bakmak kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada yatalak hastanın yürüdüğünü görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet eder.

Rüyada yatalak erkek hasta görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments