Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yatak görmek

Rüyada siyah yatak görmek

Rüyada siyah yatak görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına delalettir.

Rüyada siyah yatak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada siyah yatak görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah yatak örtüsü görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, işveren koltuğunda oturacağına yorulur.

Rüyada yatakta siyah örümcek görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada siyah yatak odası görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatak odasında siyah yılan görmek keyfinin yerine geleceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah yatak çarşafı görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına inanılır.

Rüyada yatakta siyah yılan görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada lacivert yatak örtüsü görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments