Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yatak örtüsü görmek

Rüyada siyah yatak örtüsü görmek

Rüyada siyah yatak örtüsü görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, hayatının da zorlaşacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, heveslerinin biteceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada siyah yatak örtüsü gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan da kaçınmalısınız.

Rüyada siyah yatak örtüsü görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, kendisiyle de gururlanacağına işarettir.

Rüyada mor yatak örtüsü görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, rütbenin yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet eder.

Rüyada işlemeli yatak örtüsü görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, derdin sona ereceğine, kısmetli bir işe atılmaya alamet eder.

Rüyada lacivert yatak örtüsü görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yatak örtü görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, rütbe alacağına, yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada turuncu yatak örtüsü görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mor renk yatak örtüsü görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada boncuklu yatak örtüsü görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments