Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salli okumak

Rüyada salli okumak

Rüyada salli okumak verdiği vaatleri yerine getireceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sıkıntı yükleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada salli okumak gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şakalar çok fazla ciddiye alınıyor.

Rüyada salli barik duasını okumak kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada salli suresini okumak nefsini terbiye etmeyi başaracağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına delalettir.

Rüyada salli okumak rahata erileceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada salli duasını okumak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada salli duası okumak kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada salli barik okumak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına delalettir.

Rüyada sallanan diş görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments