Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri sallanmak

Rüyada dişleri sallanmak

Rüyada dişleri sallanmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, maddi güç sahibi olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına inanılır.

Rüyada dişleri sallanmak gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapma çabası kendi işlerinizle ilgilenmenizi engelliyor.

Rüyada dişleri sallanmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş sallanması görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin sallandığını görmek iflasın eşiğine geleceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Rüyada dişlerin sallanması görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada diş sallanmak kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada sallanan diş görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, hep dua edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişlerimin sallandığını görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin sallandığını görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments