Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minarenin sallandığını görmek

Rüyada minarenin sallandığını görmek

Rüyada minarenin sallandığını görmek kazancının her gün daha fazla artacağına, ardından bu kişiye açılacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına delalet eder.

Rüyada minarenin sallandığını gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışında olmalısınız.

Rüyada minarenin sallandığını görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sallanan minare görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Rüyada yarım minare görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada devrilmiş minare görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ışıklı minare görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada minare cami görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek minare görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada cami minaresinden düşmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments