Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumda sallanmak

Rüyada uçurumda sallanmak

Rüyada uçurumda sallanmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumda sallanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevdiğiniz kişiler üretkenliğinizi azaltabilir.

Rüyada uçurumda sallanmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan sallanmak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişimin sallandığını görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremde evlerin sallandığını görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, hak yoluna döneceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişlerinin sallandığını görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada dişini sallandığını görmek öz güven kazanacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada duvarların sallandığını görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, yeni şeyler keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada binaların sallandığını görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hastalıkların şifa bulacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments