Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta fare görmek

Rüyada yatakta fare görmek

Rüyada yatakta fare görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta fare gördüyseniz:

  • Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir.

Rüyada yatak odasında fare görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta fare görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada yatakda fare görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, rahat geçinerek yaşayacağına işarettir.

Rüyada yatakta fare pisliği görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatakta fare öldürmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine inanılır.

Rüyada yatağın içinde fare görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada yatağın altında fare görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kişiyi yatakta görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, yokluk içine gireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments