Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak odasında fare görmek

Rüyada yatak odasında fare görmek

Rüyada yatak odasında fare görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yatak odasında fare gördüyseniz:

  • Konuları zorlamamakta fayda var.

Rüyada yatak odasında fare görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak odası yerleştirmek borçların biteceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada yatak odasını boş görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yatak odası görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yatak odası takımı görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada yatak odasında olmak onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret eder.

Rüyada yatak odası görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada yeni yatak odası takımı almak kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments