Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakda fare görmek

Rüyada yatakda fare görmek

Rüyada yatakda fare görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Rüyada yatakda fare gördüyseniz:

  • Hafife aldığınız, ertelediğiniz, şu an için uğraşmak istemediğiniz ya da ilgilenmeme kararına vardığınız konular size bazı bedeller ödetebilir ya da ileride daha da karışık şekilde karşınıza çıkabilir.

Rüyada yatakda fare görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada yatağın içinde fare görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine inanılır.

Rüyada yatak odasında fare görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, huzur içinde yaşayacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatakta fare pisliği görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yatakta fare görmek doğruluktan ayrılmayacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına yorulur.

Rüyada yatağın altında fare görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatakta fare öldürmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına rivayet eder.

Rüyada süslü yatak örtüsü görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, sağlığının bozulmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments