Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağın altında fare görmek

Rüyada yatağın altında fare görmek

Rüyada yatağın altında fare görmek kişinin kazancının artacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatağın altında fare gördüyseniz:

  • Manevi açıdan güçlüsünüz.

Rüyada yatağın altında fare görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine alamet eder.

Rüyada yatakta fare görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada yatakta fare öldürmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, işinde dar boğaza gireceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada yatakta fare pisliği görmek bereket ve huzur getireceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada yatağın içinde fare görmek her istediğini elde edeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, zorlukların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatakda fare görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine alamet eder.

Rüyada yatak odasında fare görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, hayallerinin yıkılacağına alamet eder.

Rüyada yatağın altında akrep görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments