Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta fare pisliği görmek

Rüyada yatakta fare pisliği görmek

Rüyada yatakta fare pisliği görmek şansının hep açık olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada yatakta fare pisliği gördüyseniz:

  • Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir.

Rüyada yatakta fare pisliği görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, eşe dosta yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare pisliği yediğini görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine işarettir.

Rüyada fare pisliği temizlemek gülen yüzünün solacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare ve pisliğini görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare pisliğini görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, suç işleyeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmeğin içinde fare pisliği görmek sevinç dolu haberler alacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare pisliği yemek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, dertlerin günden güne artacağına, sağlık sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada evde fare pisliği görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kafa dağıtacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments