Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağa tuvaletini yapmak

Rüyada yatağa tuvaletini yapmak

Rüyada yatağa tuvaletini yapmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada yatağa tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Rüyada yatağa büyük tuvaletini yapmak zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatağa tuvaletini yapmak aylık gelirinin artacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatakta büyük tuvaletini yapmak kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına yorulur.

Rüyada tuvalette yatak görmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada yatak yapmak çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, kapanan kapıların açılacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağa çişini yapmak yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, iflas edeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağa kaka yapmak onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet eder.

Rüyada yatağına çiş yapmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments