Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak çarşafı değiştirmek

Rüyada yatak çarşafı değiştirmek

Rüyada yatak çarşafı değiştirmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, itibarının ve makamının artacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatak çarşafı değiştirmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten eski bir dostunuzu aramanız gerekiyor.

Rüyada yatak çarşafı değiştirmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yokluk içine gireceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine işarettir.

Rüyada çarşaf değiştirdiğini görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına alamet eder.

Rüyada mavi yatak çarşafı görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına işarettir.

Rüyada siyah yatak çarşafı görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yatağa çarşaf sermek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı yatak çarşaf görmek zararların yakında telafi edileceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, zengin bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz çarşaf ve yatak görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yatak çarşafı görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments