Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yatak çarşafı görmek

Rüyada yeşil yatak çarşafı görmek

Rüyada yeşil yatak çarşafı görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, sorunların gittikçe artacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, inancından sapacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yatak çarşafı gördüyseniz:

  • Parasal açıdan oldukça şanslı bir durumdasınız.

Rüyada yeşil yatak çarşafı görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak çarşafında kan görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatakta çarşaf görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı yatak çarşafı görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli yatak çarşaf görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak çarşafı değiştirmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli yatak çarşafı görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada yatak çarşafı düzeltmek donatacağına, ağız tadının bozulmayacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments