Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yatak çarşafı görmek

Rüyada mavi yatak çarşafı görmek

Rüyada mavi yatak çarşafı görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, ticarette yol katedeceğine, ondan kazanç elde edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi yatak çarşafı gördüyseniz:

  • Keskin sirke, küpüne zarar hesabı, öfkeniz ilk önce kendi sinirlerinizi yıpratıyor.

Rüyada mavi yatak çarşafı görmek zor bir döneme gireceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak çarşafı değiştirmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı yatak çarşaf görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işaret eder.

Rüyada yatak çarşafında kan görmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli yatak çarşafı görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yatak çarşafı katlamak bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına delalettir.

Rüyada yatak çarşaf katlamak çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine inanılır.

Rüyada kirli yatak çarşaf görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments