Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yat kullanmak

Rüyada yat kullanmak

Rüyada yat kullanmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yat kullanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi içerikli ilişkileriniz çok şey vaat ediyor.

Rüyada yat kullanmak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kalabalıktan uzak olacağına inanılır.

Rüyada denizde yat kullanmak yeni kişilerle tanışacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada yat kullandığını görmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yan yatan gemi görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine delalettir.

Rüyada oğlunu yatarken görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işarettir.

Rüyada yan yatmış bina görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerde yatan at görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine işarettir.

Rüyada yatan insan görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, büyük emekler vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments