Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu yatarken görmek

Rüyada oğlunu yatarken görmek

Rüyada oğlunu yatarken görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu yatarken gördüyseniz:

  • Doğru strateji kurmalısınız.

Rüyada oğlunu yatarken görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalettir.

Rüyada ameliyat masasında yattığını görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada gurka yatan tavuk görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz yata binmek hem çok mutlu olacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evinin yan yattığını görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada toprakta yattığını görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine tabir olunur.

Rüyada babasını yatarken görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, helal kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin dizine yattığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, önünü açacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments