Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çiçek diktiğini görmek

Rüyada birinin çiçek diktiğini görmek

Rüyada birinin çiçek diktiğini görmek kendine çeki düzen vereceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, torunlarına dahi yeteceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına işaret eder.

Rüyada birinin çiçek diktiğini gördüyseniz:

  • Belli planları değiştirmek ya da uygulanması için ısrarcı olmak, farklı şekilde yorumlanmanıza neden olabilir.

Rüyada dikilecek çiçek görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulur.

Rüyada birinin çiçek diktiğini görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının çiçek diktiğini görmek planların sarkacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçek diktiğini görmek eskileri yâd edeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kızlık diktirmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada dikilmiş fidan görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, ailesi ile mutlu olacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine tabir olunur.

Rüyada iğde ağacı diktiğini görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada dik yokuşu arabayla inmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments