Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlılara bakmak

Rüyada yaşlılara bakmak

Rüyada yaşlılara bakmak daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlılara bakmak gördüyseniz:

  • Görmezlikten gelmeyin.

Rüyada yaşlı adama bakmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadına bakmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı birine bakmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, malına gelecek zarara, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadına bakmak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işarettir.

Rüyada yaşlıya bakmak kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlılara bakmak istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı teyzeye bakmak çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı hastaya bakmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments